TIL VÅRE CHEVROLET KUNDER

Norge har sluttet å selge nye Chevrolet-kjøretøy.

Som Chevrolet-kunde, kan du være sikker på at Chevrolet forplikter seg til å ta vare på deg og ditt kjøretøy i fremtiden. Chevrolet-autoriserte reparatører vil fortsette med service og levering av Chevrolets originale deler for Chevrolet-kjøretøy på lik linje med dagens tilbud. Alle nedskrevede garantier eller serviceplaner på Chevrolet-kjøretøy forblir uendret, og blir ivaretatt i henhold til bestemmelsene i den gjeldende avtalen.

Rundt 2000 av Chevrolets serviceverksteder i Vest- og Sentral-Europa vil fortsette å tilby deg service, reparasjoner og garantier som bilen din måtte trenge i fremtiden. I Norge er det 20 autoriserte reparatører som fremdeles er tilgjengelig for deg. Du finner adressene deres her.

Jeg fikk et brev om tilbaketrekning. Hva gjør jeg?

Følg instruksjonene i brevet, og avtal en time med ditt autoriserte serviceverksted. For å finne et autorisert serviceverksted nær deg, se plasseringstjenesten på nettstedet.

Hvor lenge eller hvor mange år vil Chevrolet fortsette å tilby deler til bilen min?

Vi vil fortsette å tilby originale Chevrolet-deler til Chevrolet-kjøretøy i minst 10 år etter den siste Chevroleten har blitt solgt i Norge.

Jeg leide en Chevrolet. Vil leieperioden fortsette slik at avtalt tilbakeleveringstidspunkt gjelder?

Leiekontrakten din vil forbli uendret. Bare leieselskapet ditt kan diskutere eller godkjenne endringer av kontrakten.

Jeg kjøpte en Chevrolet som ennå ikke har blitt levert. Kommer jeg fremdeles til å få bilen?

Bestillingen din er fremdeles gyldig. Ta kontakt med leverandøren din angående levering av bilen.

Hvorfor har Chevrolet sluttet å selge nye biler i Europa?

Grunnet en rekke uheldige faktorer som påvirker bilbransjen i Europa i de siste årene, har Chevrolets forretningsresultater vært, og er anslått til å fortsette å være uakseptable. Derfor ble avgjørelsen tatt om å stoppe salget av Chevrolets privatbiler i Vest- og Sentral-Europa. Likevel vil Chevrolet fortsette å tilby sitt fulle utvalg av Chevrolets privatbiler i Russland og Samveldet av uavhengige stater, samt sportsbiler fra Corvette og Camaro i enkelte europeiske markeder. I tillegg vil GM forbli engasjert i Europa som en nøkkelregion og vil fokusere videre på Opel-/Vauxhall-merkene i Europa.

Etter å ha sluttet å selge nye biler i Europa, planlegger dere å avslutte samarbeidsavtalen deres med Manchester United?

Samarbeidet med Manchester United er av globalt omfang, og vi akter å fortsette dette samarbeidet for å hjelpe å bygge opp Chevrolets merke rundt om i verden. Vi er veldig stolt av at Chevrolet-merket nå er på den nye Manchester United-drakten.